Restaurant Puebla de Sanabria

In Tierra de Lobos there is a restaurant for 30 guests and a terrace for 60, where you can enjoy the typical local cuisine such as: seasonal mushrooms, Sanabria hives, the grilled meat, octopus in the Sanabria way, trout, etc...

You can choose from our extensive menu or try our daily menu. Both made ​​by grill chef Claudio, with over 20 years of experience.

Our suggestion to appreciate the cuisine of the area is to start with octopus in the Sanabria way , some Sanabria hives as the first course and a “Chuletón” or a Sanabria trout as the main course accompanied, of course, with the best wines of the area.

Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant

Our Menus

Kids menu

First plate
Escalope
Croquetas
Jamon de york
Patatas fritas
Dessert
Pan y agua

13€

If they share the menu will be charged a supplement of 6 € (Adults only).
The beer and soda are supplements (2 €).
The kid's menu is only for children under 14 years.

Our Menu

Entrantes

Pimientos caseros con anchoas asados - 16€
Pimientos caseros con ventresca asados - 16€
Pimientos del piquillo rellenos de bacalao (casero) - 16€
Judias verdes con jamón - 10€
Entremeses variados - 11€
Alcachofas Natural salteadas con jamón - 16€
Croquetas caseras - 15€
Rabas extra de calamar - 13€
PULPO - 25€
CHIPIRONES - 17€
FOIE GRAS - 22€

Embutidos y quesos

Tabla de embutidos ibéricos - 17€
Cecina extra de León - 19€

Sopas, setas y legumbres

Habones Sanabreses - 13€
Sopa de cocido - 8€

Ensaladas

Ensalada mixta - 9€
Esparragos con mayonesa - 8,5€
Ensaladilla rusa - 8€
Ensalada de lechuga, tomate y cebolla - 7,5€

Huevos

Revuelto de ajetes - 9,5€
Revuelto de trigueros - 9,5€

Carnes a la brasa

Chuletón de ternera de Sanabria precio al peso - 35€
Chuleta de ternera SANABRESA - 18€
Churrasco de tenera SANABRESA - 15€
Chuletillas de cordero a la brasa - 22€
ENTRECOT DE TERNERA A LA BRASA - 20€
COSTILLAS IBERICAS A LA BRASA - 16€
PANCETA Y CHORIZO A LA BRASA - 11€
CHULETON DE VACA precio al peso - 48€
PICAÑA - 32€
LAGARTO IBERICO - 16€
SOLOMILLO IBERICO - 20€

Carnes

Filete de ternera - 14€
Filete de lomo - 11€
Secretos ibéricos a la brasa - 16€

Pescados y mariscos

Filete de merluza con ensalada - 12€
Lomo de bacalao a la brasa desalado - 18€

Aves a la brasa

Pechuga de pollo - 12€
Codornices 2 PIEZAS - 15€
POLLO EMPANADO - 11€

Especiales

Parrillada 2 personas, variada de carnes a la brasa (*2) - 48€

Postres

Crepe con azúcar casero - 5€
Crepe con azúcar y chocolate, casero - 5,5€
Crepe con azúcar, chocolate y coco, casero - 5,5€
Crepe con miel casero - 5,5€
Flan con nata casero - 3,5€
Natillas caseras - 3,5€
Yogur - 2€
Melocotón o piña en almibar - 2,5€
Ensalada de frutas - 2,5€
Fruta del tiempo - 2€
Tarta al whisky - 3,8€
Tarta contesa - 3,8€
Tarrina de helado - 2€

Vinos

Vinos tintos de toro
Liberalia Toro
Bodegas Armando (Zamora)
Vinos Ribera del Duero
Vinos de la Rioja
Ribera Sacra
Bierzo
Vino de ALISTE / Sanabria - 14€
Vinos Blancos, Rosados y Cava
Vinos verdejos Rueda blancos
Botellas de vinos pequeñas

Charge of the bread ration 0.80 €/person.
All prices have VAT included in the VAT invoice is broken.
Fresh fish: Delivery Tuesday and Friday
(*1) Processed cheese, meat to grill on your plate with potatoes, salad and bread. supplements: cheese 6 €, meat 8.5 €.
(*2) Chorizo, pork, bacon, chicken cutlets, chop needle and included bread, salad and chips.

 
 
 
Go Top